Geef jouw mening: In welke recruitmenttechnologie ga jij in 2021 investeren?

Steeds meer organisaties maken gebruik van recruitment (marketing) automation. Daarom vraagt Recruitment Tech zich af hoe dit er bij jouw organisatie voorstaat. Laat het weten via onze poll!

Hoe bouw je een recruitment marketing technologie stack

In Bolier Talks Tech, een nieuwe show op recruitmenttech.com, delen recruitmentexpert en host René Bolier en een gast inzichten, tips en tricks over verschillende onderwerpen met betrekking tot recruitment en technologie. Het onderwerp van deze eerste aflevering is hoe je een recruitment marketing technologie stack opbouwt.

Tweedaagse Recruitment Marketing Automation

Woensdag 18 november 2020 start de tweede tweedaagse Recruitment Marketing Automation van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Met de technieken waarmee Amazon, Netflix of Bol.com sitebezoekers of (potentiele) klanten serviced, met die technieken wordt het huidige en toekomstige recruitment landschap ingekleurd. Met de huidige recruitmenttechniek is het al goed mogelijk om -op naam- in beeld te hebben wie je vacatures bekijken, actief op zoek zijn naar een nieuwe baan of beschikbaar zijn voor een opdracht. Je hebt direct zicht op een actieve talentpool in eigen beheer. Geen dure recruitment seats of het jarenlang opbouwen van talentpools, maar gebruik maken van e-commerce technologie binnen de recruitment. Kijk voor meer informatie, het programma en de docenten op de website van de tweedaagse Recruitment Marketing Automation.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER