Recruitment Tech Awards 2020

Op maandag 28 september vond de vakjurering plaats van de Recruitment Tech Awards 2020. De zes tools en vijf cases uit de Voorselectie pitchten hun creatie aan de vakjury.

Elf partijen

Eneco, Velox, Picnic, KPN en Independent Recruiters presenteerden hun case aan de vijfkoppige jury, terwijl Joboti, Eonics / NIXZ, Recruit Robin, The Selection Lab, Minggo en Textmetrics hun tool toonden. Een kleine sfeerimpressie in tien foto’s vind je hieronder:

Planning

Donderdag 19 november worden de Recruitment tech Awards uitgereikt tijdens de 6e editie van het Recruitment Tech Event die je zowel live in de Amsterdome kunt meemaken als via een livestream. Tot 1 oktober profiteer je nog van de early bird korting. De genomineerden presenteren daar in de laatste breakout-ronde ook hun inzending waarna in de plenaire afsluiter de winnaars bekend worden gemaakt.

De hele planning:

17 augustus: Start inzenden
11 september: Einde inzenden
16 september: Voorselectie bekend
28 september: Presentaties aan vakjury
19 oktober: Nominaties bekend
20 oktober: Start publieksjury
03 november: Einde publieksjury
19 november: Presentaties nominaties
19 november: Uitgereikt!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER