Vijf tech-boeken die je als recruiter zeker moet lezen

Als recruiter moet je op je de hoogte blijven van de laatste trends, tools en tricks. Of je nou voor het eerst aan de slag gaat met assessments of video in je recruitment, of dit allang doet, het is van belang om over de dynamische wereld die recruitment heet te blijven leren. Daarom zetten we vijf tech-boeken op een rij die je als recruiter zeker moet lezen.

The Robot-Proof Recruiter – Katrina Collier

The Robot-Proof Recruiter stelt je in staat om de recruiter te worden die kandidaten vertrouwen en waarmee ze willen praten. Het boek gaat dieper in op de tools die je kan gebruiken om de aandacht van een potentiële kandidaat te trekken tussen al het online recruitmentgeweld.

Recruiting in the Age of Googlization – Ira S. Wolfe

Met Recruiting in the Age of Googlization leert Wolfe je hoe je data in kan (of moet) inzetten om je recruitment te optimaliseren. Om uit te blinken als recruiter of om je recruitment consulting business te laten groeien, is het begrijpen van people analytics een must.

Social Media Recruitment: How to Successfully Integrate Social Media into Recruitment Strategy – Andy Headworth

Dit boek biedt een diepgaand inzicht in hoe social media kan worden ingezet om talent aan te trekken. Het boek biedt praktische begeleiding voor alle recruitmentprofessionals die geïnteresseerd zijn in het inzetten van social media in hun recruitment.

Hack Your Hiring – Shaun Martin

Hack Your Hiring geeft je de tools en strategieën die je nodig hebt om het grote talent te identificeren, te evalueren én te strikken voor jouw organisatie. Dit boek focust zich op de ‘gebroken’ recruitmentmachine en hoe je dit door middel van onder meer tech op kan lossen.

De kracht van Blockchain – Timo Baldwin & Marcel Sanders

Blockchain is een term die inmiddels overal opduikt. Ook steeds meer bedrijven in de recruitmentbranche zien brood in de blockchain-technologie. Voornamelijk het verifiëren van informatie is één van de grote pluspunten van blockchain. In De kracht van Blockchain lees je hoe blockchain precies werkt en wat de impact ervan is.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER