Tot en met 11 september kunnen innovatieve recruitmenttooling en cases waarin tooling een belangrijke rol speelt worden ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2020. Voordat de publieksjury kan stemmen kiest de vakjury de genomineerden. De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2020 is bekend.

De vakjury 2020

De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2020 bestaat uit: Marnix de Groot (Innovatie Manager HR Tech & Talent Alliander), Patrice Boonstoppel (Teamlead Recruitment Aon & Recruitment Project Professional Compagnon), Patrick Boonstra (o.a. Recruitment innovation consultant T-Mobile), Heleen Stoevelaar (voormalig dagvoorzitter Recruitment Tech Event & eigenaar The Referral Company) en Martijn Ulehake (Product Owner HR Albert Heijn). Bekijk de uitgebreide profielen van de vakjury.

Benelux

Net als afgelopen jaar kunnen cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, net als recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands. In de afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak met winnaars als VNOM, Olympia, USG, Wonderkind, Flipbase, OnRecruit, Albert Heijn en Recruit Robin.

Inzenden kan tot en met 11 september

De periode om in te zenden loopt van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 11 september 2020. Op 16 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury (28 september) de nominaties bekend worden gemaakt op 19 oktober. De publieksjury kan vervolgens vanaf 20 oktober haar stem uitbrengen. Meer informatie over het Recruitment Tech Event (en de early bird korting tot 16 september) vind je hier.

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden via onderstaande button.

Zend jouw tooling in

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden via onderstaande button:

Zend jouw case in

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER