Doe mee aan onderzoek gebruik recruitmenttechnologie tijdens coronacrisis

Welke recruitmenttechnologieën werden door recruiters vóór en tijdens de coronacrisis gebruikt? Hoe beoordelen recruiters deze technologieën als het gaat om efficiëntie, effectiviteit en rechtvaardigheid? Doe mee met het onderzoek dat student Karlijn Jongman uitvoert in opdracht van Bedrijvennetwerk HR.

Voor en na corona

Vanuit haar studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam voert Jongman kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit. De hoofdvraag van het onderzoek is: Welke ervaring hebben recruiters en talent acquisition specialisten in de coronacrisis opgedaan met nieuwe recruitmenttechnologieën en hoe kwalificeren ze deze recruitment technologieën? De drie deelvragen die zij met haar onderzoek wil beantwoorden zijn:

  1. Van welke recruitmenttechnologieën werd al gebruik gemaakt vóór de coronacrisis?
  2. Van welke recruitmenttechnologieën wordt extra gebruik gemaakt sinds de coronacrisis?
  3. Hoe wordt de efficiëntie, effectiviteit en eerlijkheid van gebruikte recruitment technologieën ervaren?
Doe mee met het onderzoek

Landscape

Voor haar onderzoek gebruikt Jongman de 17 categorieen van Recruitment Tech die je onder meer terugvindt op de Recruitment Tech Landscape en het leveranciersoverzicht op deze site.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER