Nieuwe CEO voor Mysolution:

Jaap Postma (45) is de nieuwe CEO van Mysolution. Hij gaat deel uitmaken van het directieteam van Mysolution samen met Arno De Haan, Jan Beekman en Reinier Nieuwenhuis. Jaap Postma zal zowel de verbindende factor als de rol van ontwikkelaar vervullen waarin hij opdrachtgevers en specialisten bij elkaar brengt.

Spin in het web

Jaap Postma: “Ik zie mezelf als een spin in het web. In dat web bouw ik aan draden naar onder andere de klant, de markt, het product, de techniek en de specialist. Met ambitie om nog betere en mooiere dingen voor onze opdrachtgevers te maken. En wat we daarvan leren weer toe te passen in vergelijkbare oplossingen voor andere klanten. Op die manier kunnen we als Mysolution gericht en structureel onze producten en diensten doorontwikkelen.”

Innovatie als dynamisch proces

Postma ziet innovatie als een dynamisch proces waarbij hij bruggen bouwt tussen bedrijfsvoering, klant en product. “Ik denk en werk graag vanuit die verschillende perspectieven. En dat doe ik in brainstormsessies waarbij al die perspectieven in vlees en bloed aan tafel zitten. Ik ben daarom niet zo van de bilaterale gesprekken, ik zet de klokken liever direct samen met alle relevante spelers gelijk. Dat is niet alleen efficiënter, maar het zorgt ook voor een grotere creativiteit en de onderlinge afstemming is dan gelijk geregeld.”

Vertrouwen in de toekomst

Hij heeft erg veel zin in zijn nieuwe functie bij Mysolution. “Evenals mijn collega-directieleden Jan Beekman, Arno de Haan en Reinier Nieuwenhuis en onze Lead Architect Mark Boon ben ik aandeelhouder. Ik zie volop kansen voor een verdere groei en doorontwikkeling van Mysolution. Hoewel nog maar net in dienst, ben ik onder de indruk van de kennis en gedrevenheid die ik hier aantref. We hebben innovatieve producten in handen om de groei van Mysolution voort te zetten. Wellicht zijn we af en toe nog wat bescheiden in de manier waarop we dat uitdragen. Ook die kans verzilver ik graag.”

Over Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Onder de klanten bevinden zich recruitmentbureaus, uitzendbureaus, detacheerders, payrollers en ZZP bemiddelaars. Wij werken samen met klanten als partners waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om tot nog betere en slimmere oplossingen te komen. Onze drang om continu te optimaliseren en het proces nóg efficiënter te maken, heeft geleid tot een nieuw modern ATS gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER