Kijk de demo talk van Validata terug: Snel online screenen van nieuwe medewerkers

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Validata.

Snel online screenen van nieuwe medewerkers

In deze demo laat Robbert Remmers van Validata jullie zien hoe eenvoudig en snel een kandidaat of nieuwe medewerker gescreend kan worden. Denk aan het verifiëren van het behaalde diploma en de werkervaring, maar ook het invullen van een integriteitsverklaring of het faciliteren van een VOG. Tot slot doorloopt hij een voorbeeld rapport als resultaat van een afgeronde screening.

De demo terugkijken

De tech talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de tech talk.

De demo van Validata terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Kijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER