Nieuwe editie Recruitment Tech Landscape 2020 gepresenteerd

Tijdens de opening van Demo_Day Online is de vijfde editie van de Recruitment Tech Landscape gepresenteerd. Tijdens de eerste tech talk werd dit overzicht met ruim 200 leveranciers van recruitment tooling onthuld door Martijn Hemminga.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Benelux Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux, inzichtelijk te maken. Ook deze editie is de Landscape uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 II LargeMis je een leverancier?

Op 19 november 2020, tijdens het Recruitment Tech Event 2020, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze vierde editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER