Dertig partners op Demo_Day: Ook Collabdo, HROffice, Minggo, RecruitEverywhere en Sterling tonen hun product

Inmiddels zijn er 30 partners van Recruitment Tech Demo_Day op 11 juni 2020 bekend. Lees hier welke volgende vijf organisaties present zullen zijn tijdens dit event.

5 nieuwe partners

Demo_Day is hét gratis event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Eerder maakten we al bekend dat AFAS, Bullhorn, Cammio, Mysolution, Varbi, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Carerix, Joboti, OnRecruit, theMatchBox, Jobsupporters, Recruition, Spielwork, Tigris, WBNRS, Actonomy, OTYS, RecruitNow, Social Seeder, Validata, Brandchart, Hireslim, Intelligence Group, PADDAP en Recruit Robin de eerste 25 partners waren. Ook de volgende vijf organisaties zullen aanwezig zijn op Demo_Day 2020:

Online event

Vanwege de coronacrisis heeft Recruitment Tech besloten om Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door te laten gaan. Hiervoor wordt momenteel hard een virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt. Het event heeft nog steeds dezelfde ingrediënten als de eerdere offline-edities: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

Bezoek Demo_Day Online 2020 gratis

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event vindt plaats in de vorm van een online beurs waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Deelname is gratis en wanneer je je tijdig aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Let op, bij de Tech Box geldt: op=op, dus schroom niet je gauw aan te melden!

Gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER