Minggo

Minggo is een integratieplatform en appbuilder voor recruitment. Met de integratiefunctionaliteit verbind je al je recruitmentsoftware met elkaar. Op die manier kun je alle functionaliteiten van je verschillende software combineren en beschikbaar maken in een app voor je klanten en kandidaten. Met de appbuilder stel je daarna, zonder code, apps samen voor klanten en kandidaten waarin je verschillende functionaliteiten beschikbaar stelt. Zo creëer je eenvoudig recruitment apps en verhoog je de digitale experience!

Minggo.io


Demo: Hoe Mediastages digitaal wint met eigen klant én kandidaat app

Wat doe je als je de customer en candidate experience wil verhogen en tegelijkertijd ook minder druk wilt zetten op je recruiter? Dan digitaliseer je alles in een candidate én client app!

In deze break-out vertelt recruitmentbureau Talent This Way (Mediastages) samen met Jaron van Minggo hoe ze haar eigen apps in minder dan 1 maand tijd creëerde via de appbuilder van Minggo en zo veel transparanter en sneller communiceert met klant en kandidaat.

Sprekers:

Jaron Schaillée, Digital Sales bij Minggo

Jaron is de digital wizard van Minggo. Hij legt HR-professionals en recruitmentmanagers de geheimen van Minggo uit via video’s, webinars, online demo’s, social media,.. zolang het maar digitaal is.

 

 

Franciska Westenborg, Adviseur contracten bij Talent This Way (Mediastages)

Franciska Westenborg is dé persoon binnen Talent This way die erop toe ziet dat alle stagecontracten en documenten volledig en op tijd zijn ingevuld. Sinds kort is ze ook de app master die de klant en kandidaat app aanpast en personaliseert waar nodig.