Brandchart, PADDAP, Recruit Robin, IG! en Hireslim nieuwe partners, nu 25 leveranciers Demo_Day bekend

Inmiddels zijn er 25 Demo-partners van Recruitment Tech Demo_Day op 11 juni 2020 bekend. Lees hier welke volgende vijf organisaties present zullen zijn tijdens dit event.

5 nieuwe partners

Demo_Day is hét gratis event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Eerder maakten we al bekend dat AFAS, Bullhorn, Cammio, Mysolution, Varbi, Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Carerix, Joboti, OnRecruit, theMatchBox, Jobsupporters, Recruition, Spielwork, Tigris, WBNRS, Actonomy, OTYS, RecruitNow, Social Seeder en Validata de eerste 20 partners waren. Ook de volgende vijf organisaties zullen aanwezig zijn op Demo_Day 2020:

Online event

Vanwege de coronacrisis heeft Recruitment Tech besloten om Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door te laten gaan. Hiervoor wordt momenteel hard een virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt. Het event heeft nog steeds dezelfde ingrediënten als de eerdere offline-edities: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

Gratis én een Tech Box in de brievenbus

Deelname is gratis wanneer je je uiterlijk 25 mei 2020 aanmeldt, daarnaast ontvang je dan voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech.

Gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER