Dit zijn de 5 recruitment en tech podcasts die je zeker moet luisteren

Podcasts worden steeds populairder. Ze zijn makkelijk om te luisteren en je hoeft je huis – zelfs je stoel – niet uit om bijgepraat te worden over ongeveer alle onderwerpen die er bestaan. We zetten de vijf tech-podcasts die je als recruiter echt niet mag missen op een rij.

The Chad & Cheese Podcast 

Chad & Cheese brengen een uniek perspectief op recruitmentnieuws, vol met snauwende commentaren en meningen waarvoor ze niet bang zijn om ze te delen – zozeer zelfs dat ze een ‘Parental Advisory’ hebben gekregen.

The Jim Stroud Podcast

In deze podcast deelt host Jim Stroud, die onder andere ervaring opdeed bij Microsoft, Google en Siemens, in zo’n tien minuten zijn gedachten en insights over hoe technologie werk verandert.

Recruitment Tech Podcasts

In 2020 is Recruitmenttech.nl gestart met podcasts over recruitmenttechnologie. Hieronder vind je de meest actuele podcasts:

Recruiting Future

In deze wekelijkse podcast interviewt Matt Alder vooraanstaande gasten uit de recruitment- en HR-wereld. Hierin staan recruitment- en HR-technologie centraal. Bij elke aflevering is een handige samenvatting van dit gesprek te vinden.

RecTech

De RecTech podcast behandelt alle aspecten van recruitmenttechnologie en recruitment marketing, inclusief interessante nieuwe tools & leveranciers. Je hoort ook hoe recruiters technologie gebruiken om talent te vinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER