Download The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020: hét leveranciersoverzicht van recruitmenttechnologie

Ruim 2500 bezoekers van Recruitment Tech hebben tot nu toe de eerste 2020-editie van The Benelux Recruitment Tech Landscape gedownload. Het zou dan ook zonde zijn als jouw organisatie hierop ontbreekt!

Mis je een leverancier?

Op 11 juni 2020, tijdens Demo_Day 2020, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze vierde editie staan, kunnen zich uiterlijk 14 mei hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Funnel

De Landscape is uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER