Sterling doneert administratiekosten van coronavirus gerelateerde DBS-controles aan het Britse Rode Kruis

Sterling, leverancier van screeningsoftware, doneert alle administratiekosten die in rekening worden gebracht voor het verwerken van Disclosure and Barin Service (DBS) checks voor specifieke werknemers worden gedoneerd aan het Britse Rode Kruis, ter ondersteuning van de strijd tegen het coronavirus.

Donatie

Dit geldt voor zorg- en maatschappelijk werkers die worden geworven in Engeland en Wales in verband met de coronacrisis. Ze doneren de administratiekosten aan het Britse Rode Kruis, om hun vrijwilligers te helpen de mensen te ondersteunen die het zwaarst door de pandemie zijn getroffen. Steve Smith, Managing Director EMEA bij Sterling: “We opereren in ongekende tijden en het cruciale doel voor elk individu en elke organisatie is nu om te doen wat we kunnen om anderen te ondersteunen in deze wereldwijde crisis. Sterling is bezig met het creëren van een omgeving van vertrouwen en veiligheid en hiervoor doen we alles wat we kunnen om organisaties door deze ongekende tijden te helpen.”

Ondersteuning

“Wij zijn van mening dat het juist is om eventuele administratieve kosten rechtstreeks aan het Britse Rode Kruis te doneren ter ondersteuning van hun vitale werk in deze pandemie. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat de controles op de belangrijkste werknemers conform de voorschriften worden uitgevoerd, zonder enige beperking.”

Over Sterling

Sterling – een toonaangevende aanbieder van screeningsoftware – biedt een fundament van vertrouwen en veiligheid dat zich uitstrekt over sectoren, beroepen en grenzen heen. Hun technologische diensten helpen organisaties een veilige omgeving te creëren voor hun werknemers, partners en klanten. Met kantoorlocaties over de hele wereld voert Sterling jaarlijks meer dan 100 miljoen screenings uit.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER