Dit was het Recruitment Tech Event 2019 in fraaie sfeerfoto's

Het drukbezochte Recruitment Tech Event 2019 is koud een week achter de rug en dus is het alweer tijd om terug te blikken. Dit was het Recruitment Tech Event 2019 in good old foto’s!

In 2020 gaan we door met de zesde editie van het Recruitment Tech Event! Wil jij je gratis en vrijblijvend vooraanmelden voor het Recruitment Tech Event op 19 november 2020? Met deze vooraanmelding verzeker je je ervan dat je tot 1 mei 2020 voor 50% van het deelnametarief (€ 222,50 excl. BTW) kan aanmelden (dit tarief geldt officieel tot 1 februari 2020). Vooraanmelden kan tot en met 15 januari. Vooraanmelden is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraanmelden >

Foto’s #RTE19

Naast onderstaande foto’s en de aftermovie zijn ook de foto’s van de Magic Mirror inmiddels beschikbaar. Deze vind je hier op onze Facebook-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER