Op donderdag 21 november vond het Recruitment Tech Event 2019 plaats, alweer de vijfde editie van het event waar de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen wordt. Geniet hier na met beelden van die dag.

Gelukkig hebben we de video nog

Een overzicht van de dag zie je hierboven terug in de aftermovie van het Recruitment Tech Event. Herbeleef het event als je erbij was. Of beleef het event alsof je erbij was.

Vooraanmelden 2020 gestart

In 2020 gaan we door met de zesde editie van het Recruitment Tech Event! Wil jij je gratis en vrijblijvend vooraanmelden voor het Recruitment Tech Event op 19 november 2020? Met deze vooraanmelding verzeker je je ervan dat je tot 1 mei 2020 voor 50% van het deelnametarief (€ 222,50 excl. BTW) kan aanmelden (dit tarief geldt officieel tot 1 februari 2020). Vooraanmelden kan tot en met 15 januari. Vooraanmelden is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraanmelden >

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER