Ronald van Driel woensdag 27 november te gast in liveshow Recruitment Tech Monthly

Ronald van Driel is woensdagmiddag 27 november te gast in Recruitment Tech Monthly. Hij komt vertellen over Recruitment Accelerator en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Over Ronald van Driel

Ronald van Driel is niet alleen de presentator tijdens de Werf& Recruitment Pubquiz van woensdag 27 november, ook is hij onder meer interim recruiter en docent bij de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is hij partner bij, dat bij de voorgeselecteerden van de Recruitment Tech Awards 2019 behoorde. Recruitment Accelerator biedt een oplossing voor onaantrekkelijke vacature teksten en geeft de intake met de vacturehouder een belangrijke rol. Met de Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) doe je in 12 minuten online (ook mobiel) moeiteloos de intake. Tijdens de Recruitment Tech Monthly vertelt hij hier meer over.

Uitzending: woensdag 27 november, 16.00 uur

Ronald gaat in de live-uitzending op 27 november om 16.00 uur in op het laatste nieuws in de wereld van recruitmenttechnologie, wat bijvoorbeeld zijn plannen voor 2020 zijn en we staan uitgebreid stil bij het Recruitment Tech Event 2019. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER