In de Recruitment Tech Monthly van november was expert Ronald van Driel te gast. Hij gaat, in gesprek met host Martijn Hemminga, onder meer dieper in op de inzet van tooling, het laatste recruitmentnieuws en Recruitment Accelerator.

Tooling

In het gloednieuwe jaarmagazine Recruitment Tech Guide 2020 stonden we onder meer stil bij de trends voor 2020, waar bijvoorbeeld opviel dat 33% van het recruitmentbudget wordt uitgegeven aan tooling. Ronald van Driel ging hier dieper op in. “Tools zijn wat mij betreft ondersteunend. Een belangrijk punt is een vakvolwassen recruiter en daar zijn er niet veel van. Een recruiter die weet hoe je een goede vacaturetekst schrijft of hoe je dat eventueel uitbesteedt. Nadenken over de media die je gaat inzetten voor het delen van je vacature. Daar zitten allemaal elementen in van tooling die je kunnen ondersteunen. Vervolgens heb je een recruitmentsysteem nodig om dat goed te kunnen begeleiden”, legt Ronald van Driel uit.

Over Ronald van Driel

Ronald van Driel is onder meer interim recruiter en docent bij de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is hij partner bij Recruitment Accelerator, dat bij de voorgeselecteerden van de Recruitment Tech Awards 2019 behoorde. Recruitment Accelerator biedt een oplossing voor onaantrekkelijke vacature teksten en geeft de intake met de vacturehouder een belangrijke rol. Met de Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) doe je in 12 minuten online (ook mobiel) moeiteloos de intake. In bovenstaande video vertelt hij hier meer over.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER