Jumbo werd op 21 oktober verrast met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2019 in de categorie Best case. In deze video zie je hoe juryvoorzitter Marieke van Heek Jumbo verraste, wat de case inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2019 in de categorie Best case moet winnen.

De case van Jumbo

Jumbo, daar gebeurt het! Hoe dan? Kijk zelf maar, in 360° Virtual Reality. Lees hier alles over de case van Jumbo die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2019.

Stem op Jumbo

Vind je dat Jumbo de Recruitment Tech Award in de categorie Best case moet winnen op 21 november? Breng dan tot en met 7 november jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Jumbo:

Stem en win!

Van dinsdag 22 oktober 09.00 uur tot en met donderdag 7 november 17.00 uur kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via de stem-pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2019 of 2020 en het jaarboek over recruitmenttechnologie, de Recruitment Tech Guide 2020.

Uitreiking tijdens het Recruitment Tech Event 2019

Donderdag 21 november wordt tijdens de vijfde editie van het Recruitment Tech Event bekendgemaakt wie de winnaar wordt in de beide categorieën. In de gloednieuwe circulaire locatie de Amsterdome in Amsterdam vieren we 21 november het jubileum met een inspirerend programma. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice. Daarnaast zijn er liefst 27 breakouts te volgen en demo’s van de verschillende partners te zien. Bekijk hier het hele programma. Aanmelden doe je via deze link. Na 8 november gaat het late bird tarief in, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER