Gerrit Brouwer (Keypath):

Woensdagmiddag 30 oktober was Gerrit Brouwer te gast in de liveshow Recruitment Tech Monthly. Hij kwam vertellen over zijn nieuwe ‘well-being app’ Keypath en we blikten terug op zijn tijd bij Appical waar hij een van de oprichters van was.

Keypath

Naast Keypath gaan host Martijn Hemminga en maandgast Gerrit Brouwer ook in op onder andere de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards, UNLEASH Paris, Appical en het laatste nieuws uit de recruitment tech-wereld. “We hebben te maken met een wereldwijde engagement crisis”, vertelt Brouwer in de uitzending die hieronder te bekijken is.

Over Gerrit Brouwer

Gerrit Brouwer (40 jaar) is de voormalige CEO en medeoprichter van Appical, een onboarding app. Vorig jaar zomer heeft Gerrit een burn-out gehad en is hij lange tijd uit de running geweest. Gedurende zijn heftige herstelperiode heeft hij Keypath mede opgericht in Toronto, Canada om zijn ervaringen te kunnen delen met andere mensen en organisaties weerbaarder te maken. Keypath is een well-being platform om medewerkers beter te kunnen laten omgaan met stress en gezondheidsklachten. Vanuit zijn passie voor mens en technologie begeleidt Gerrit hiernaast diverse HR en recruitment tech bedrijven met het hun groei en het maken van strategische keuzes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER