Platform om optimale campagnes uit te zetten tegen lagere kosten. Als zelfstandige tool of whitelabel te integreren in iedere software oplossing. Lees over de recruitment tool van Brockmeyer Jobmarketing Experts die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2019.

Recruitment tooling van Brockmeyer Jobmarketing Experts

Omschrijving van de tooling

Vrijwel iedere recruiter kent inmiddels de meerwaarde van data gedreven recruitment. Zeker in een krappe arbeidsmarkt is werven op basis van data erg succesvol gebleken. Inmiddels zijn er diverse tools beschikbaar waarmee een wervingsprofessional ook zelf aan de slag kan met data. Echter, de beschikbare data tools bevatten allen slechts een deel van de benodigde data: of data over de doelgroep, of data over de kwaliteit van wervingskanalen. Terwijl het juist een combinatie van beide is dit ervoor zorgt dat je écht het optimale uit je campagne kunt halen.

Brockmeyer Jobmarketing Experts is met deze kennis aan de slag gegaan en heeft met Jobmarketing Pro een ultieme data recruitmenttool ontwikkeld. Het is de eerste en enige tool in Europa die zowel doelgroep data als performance data van wervingskanalen combineert. De mogelijkheid om op basis van al deze kennis ook direct content (tekst, video, interactieve video, fotografie, visuele vacature) te laten creëren door de beste specialisten, of (zelf) te optimaliseren met de geïntegreerde VacatureVerbeteraar, maakt Jobmarketing Pro nog completer en zorgt ervoor dat de conversie op iedere vacature met 350%* te verhogen is.

Omdat alle kanalen en diensten via Jobmarketing Pro collectief worden ingekocht, draagt iedere ingezette campagne bij aan een inkoopvoordeel wat automatisch wordt doorgerekend aan iedere gebruiker. Dit voordeel kan oplopen tot 35% per campagne.

Jobmarketing Pro is een unieke one-stop-shop voor een optimale wervingscampagne. Deze functionaliteit is als zelfstandige tool te gebruiken of volledig whitelabel te integreren in iedere gewenste software oplossing.

*bron: onderzoek Intelligence Group

Welk probleem lost de tool op?

Het is de enige one-stop-shop voor optimale wervingscampagnes. Men is dus niet meer afhankelijk van allerlei verschillende tools, maar kan alles regelen vanuit 1 tool. Daarnaast zorgt het voor een hogere kwaliteit van de wervingscampagne, een lagere cost-per-hire en een kortere time-to-hire.

Hoe werkt de tool?

De gebruiker voert zijn vacature en gegevens over de gewenste kandidaat op in de tool (opleiding, ervaring, regio, etc.). Aan de hand hiervan wordt er doelgroep data opgehaald van Intelligence Group. Deze data geeft inzicht in hoe zwaar de campagne moet worden uitgezet om succesvol te zijn en in welke regio men beste kans heeft.

De opgevoerde gegevens en deze kennis vertaald zich dan in een wervingsadvies met aanbevolen kanalen op basis van performance data. De gebruiker krijgt te zien welke van de 2.000+ kanalen voor deze vacature het beste werken. De gebruiker is uiteraard vrij om zelf ieder gewenst kanaal te selecteren.

Als de campagne is ingericht, biedt Jobmarketing Pro de mogelijkheid om contentspecialisten in te schakelen of om deze zelf te optimaliseren via de geïntegreerde VacatureVerbeteraar.

Als de campagne is uitgezet is de voortgang real time te monitoren in een overzichtelijk dashboard. Zo is het altijd inzichtelijk of een campagne meer aandacht nodig heeft.

Wat levert gebruik van de tooling op?

 • Data gedreven recruitment toegankelijk voor iedere recruiter (quality ++)
 • Unieke databron door combinatie doelgroep kennis en performance data (quality ++)
 • Direct vacatures plaatsen op 2.000+ wervingskanalen wereldwijd (time-to-hire ++)
 • Direct te in te schakelen experts op alle benodigde vakgebieden (empoyer branding +, quality ++)
 • Forse kostenbesparing op wervingscampagnes (cost-per-hire ++)
 • Forse kostenbesparing op contentoptimalisatie (cost-per-hire ++)
 • Campagne sneller live (time-to-hire ++)
 • Meer traffic op iedere vacature (employer branding +)
 • Meer en betere sollicitaties (employer branding +, time-to-hire ++)
 • 350% hogere conversie door contentoptimalisatie (time-to-hire ++, quality ++)
 • One-stop-shop voor jouw wervingscampagne (time-to-hire ++, cost-per-hire ++)

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Het is de enige one-stop-shop oplossing voor een optimale wervingscampagne.

De combinatie van doelgroep- en performancedata zorgt ervoor dat de campagne volledig afgestemd kan worden op de ideale kandidaat. De contentoptimalisatie mogelijkheden zorgt voor een conversieverhoging tot 350%.

Jobmarketing Pro is een verbinder. Het brengt als platform diensten van verschillende specialisten bij elkaar met maar 1 doel: het optimale resultaat voor iedere wervingscampagne.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER