Donderdag 15 augustus vond het webinar Zo win je een Recruitment Tech Award plaats en nu kun je de replay bekijken mocht je deze hebben gemist. In het webinar gaf initiatiefnemer Martijn Hemminga tips voor het succesvol inzenden voor de Recruitment Tech Awards.

Tips & tricks

In de video krijg je concrete tips & tricks die helpen zo compleet en goed mogelijk in te zenden voor de Recruitment Tech Awards:

  • Wat moet er in de inzending staan?
  • Waar kijkt de vakjury allemaal naar?
  • Hoe ziet het proces en de planning eruit?
  • Best practices van vorige jaren

Initiatiefnemer Hemminga zit niet in de jury, maar is wel bij de jurering aanwezig. Hij weet dus als geen ander waar de jury oplet.

Twijfel? Doe de Precheck

Net als vorig jaar kun je ook dit jaar weer de Precheck doen als je niet zeker bent dat jouw case of tool inzendwaardig is. Tot en met donderdag 5 september 12.00 uur kun je hier jouw potentiële inzending laten checken door de organisatie (de vakjury is hier niet bij betrokken).

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER