Tijdens Demo_Day 2019 vroegen we de bezoekers van dit event wat zij de grootste uitdagingen op het gebied van recruitment en talent tech vinden.

Uitdagingen

Onder de bezoekers van Demo_Day leeft het vermoeden dat de uitdagingen binnen recruitment en talent liggen in het persoonlijker maken van het contact met het individu. Ook wordt efficiënter werken genoemd als een uitdaging waarmee recruitment de volgende stap kan zetten. In onderstaande video beantwoorden bezoekers de vraag: wat is volgens jou de grootste uitdaging op het gebied van HR- en recruitmenttechnologie?

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2020, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

De aftermovie van Demo_Day 2019 is hier te bekijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER