Deze techsessies mag jij niet missen op hét zomerfestival voor recruiters

Na de zomervakantie weer met frisse energie van start met een update van jouw arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentkennis? We zetten op een rijtje welke techsessies je zeker niet mag missen op het Festival Recruitment in de Zon!

Festival

Op dinsdag 27 augustus kan je op het Festival Recruitment in de Zon terecht voor verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn. We zetten de interessantste techonderwerpen hieronder voor je op een rijtje.

Google for Jobs

In deze workshop vertelt Nicol Tadema je hoe je technisch klaar kunt zijn voor Google for Jobs en wordt er dieper ingegaan op het schrijven van de juiste Google for Jobs vacatureteksten.

Eerste vlog/video

Met jouw organisatie aan de slag met video in je recruitmentproces? Mis dan deze sessie niet! Gözde Yilmaz leert je om content te creëren zodat je zelf een interessante vlog in elkaar kan gaan zetten.

Sourcing Tools

Sourcen buiten LinkedIn kost tijd. In deze workshop krijg je handvatten, tips & tricks om sneller kandidaten te vinden buiten LinkedIn om. Hierbij gaat Sandor Lokenberg kort in op diverse tools en wordt er aandacht besteed aan het vinden van nog meer kandidaten aan de hand van events. Je gaat zelf aan de slag zodat je inzicht krijgt in hoe je deze handvatten in je eigen situatie kan inzetten. 

Tech versus Touch

Op interactieve wijze gaat Martijn Hemminga met jullie in discussie over de balans tussen recruitmenttechnologie en de recruiter. Hoe groot is de rol van tooling en hoe groot kan deze worden? Welke tooling is onmisbaar en welke ervaringen heb je als het gaat om de juiste verhouding tussen tech en touch.

Het gehele programma en meer informatie vind je hier

Profiteer snel

De deelnamekosten zijn tot en met 20 augustus slechts 299 euro (exclusief BTW) per persoon. Daarna betaal je het very late bird tarief van 349 euro. Dit is inclusief lunch, tussendoortjes, drankjes en afsluitende borrel. Parkeren is gratis in de omgeving. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt (150) en het begint al aardig vol te lopen.

Samen met jouw collega’s

Hét Festival Recruitment in de zon leent zich natuurlijk optimaal om samen met jouw collega’s aan deel te nemen om zo na een gezellige en leerzame dag startklaar het najaar in te gaan. Kom je met vier personen, dan mag de vierde collega helemaal gratis deelnemen. Schrijf je hiervoor samen in en kies bij inschrijving van de vierde persoon bij de actiecodes voor groepskorting en dan komt het tarief op 0 te staan.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER