Profiteer nog één dag van 50% korting op het Recruitment Tech Event 2019

Het is nog tot vrijdag 1 maart mogelijk om van de jubileumskorting te profiteren voor jouw ticket RTE19! Het Recruitment Tech Event 2019 is een heuse jubileumeditie. Dit vieren we met liefst 50% korting op jouw ticket voor hét event waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat.

Profiteer tot vrijdag 1 maart 2019

Het Recruitment Tech Event vindt dan, op 21 november 2019, voor de vijfde keer plaats. Om dit te vieren, krijg je tot 1 maart 2019 liefst 50% Jubileum Early Bird-korting op jouw ticket voor RTE19! Profiteren? Aanmelden doe je hier. Na de succesvolle eerdere edities belooft ook RTE19 weer razendsnel uitverkocht te zijn door enthousiaste bezoekers die alles willen weten over de recruitmenttechnologie van morgen. Aan de hand van inspirerende keynotes (we maken binnenkort de eerste, gave spreker bekend!), diverse breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech.

Vorige edities

Alle vorige edities waren ruim voor het event uitverkocht. Zo ook de 2018-editie, die afgelopen 22 november plaatsvond. Bekijk hieronder de aftermovie van dit geslaagde event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER