In de februari-editie van de maandelijkse live-show Recruitment Tech Monthly was expert Hans Scheers te gast om onder meer te vertellen over het selecteren van een recruitmentsysteem en zijn visie te geven op het laatste recruitmentnieuws.

Expert talk

Tijdens Demo_Day verzorgt Hans Scheers de expert talk ‘Kiezen in een snoepwinkel vol recruitmentsystemen’ in de Speakers Corner. Het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem lijkt anno 2019 een ‘no-brainer’ voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte. In de Monthly gaf Hans alvast een sneakpreview over zijn sessie. “Ik ga inzoomen op de keuze voor een recruitmentsysteem. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je dat je het systeem kiest dat het best bij jou past?”

Over Hans Scheers

Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu op zijn eigen, nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun werving.

Volgende Monthly: 27 maart

De volgende live-uitzending is woensdag 27 maart vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER