Jop Verheijen (Randstad) te gast in live-uitzending 30 januari

Woensdag 30 januari is er weer een Recruitment Tech Monthly, de maandelijkse liveshow met een prominente gast en het laatste nieuws over recruitmenttechnologie. In de januari-editie is Jop Verheijen van Randstad te gast.

Maandgast: Jop Verheijen

Jop Verheijen is bijna zes jaar in dienst bij Randstad Groep Nederland, begonnen als Business Analyst en inmiddels werkzaam als Product Owner App. Randstad is één van de grootste uitzendbureaus van de wereld en werd in 1960 opgericht door de Nederlandse oud-topman Frits Goldschmeding. Op 30 januari vertelt Jop Verheijen meer over de organisatie en haar plannen voor 2019. Wil je de uitzending niet missen, een seintje krijgen als we live gaan of deze terug kunnen kijken? Like dan Recruitment Tech op Facebook!

Eindejaarsspecial

In deze bomvolle december-uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, diverse gasten aan. Bas van de Haterd vertelde over assessment tooling, Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech, Patrick Boonstra spraken we over zijn jaar en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2018, Flipbase en VNOM, vertelden over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken.


De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER