Wil jij je recruitment boosten met de technologie van morgen? Laat je dan inspireren door experts, die je in hun keynotes en sessies alles vertellen over bijvoorbeeld artificial intelligence, voice en een nieuw business model voor recruiters. Profiteer nog tot vrijdag 8 november van het reguliere tarief of de groepskorting!

Het drukbezochte Recruitment Tech Event 2018 is koud een week achter de rug en dus is het alweer tijd om terug te blikken. Dit was het Recruitment Tech Event 2018 in good old foto’s!

Zoals tijdens het event gecommuniceerd werd, is in 2019 onze jubileumeditie! Het Recruitment Tech Event vindt dan, op 21 november, voor de vijfde keer plaats. Aanmelden doe je hier.

 

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER