Dit zijn de 10 HR & recruitment tech events die je (online) in 2022 zeker niet mag missen

Op donderdag 22 november 2018 vindt de vierde editie plaats van het Recruitment Tech Event in DeFabrique in Utrecht. RTE18 is het jaarlijkse evenement waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat. Tot 1 november profiteer je nog van de groepskorting.

Team ticket

Van 2 oktober tot 1 november 2018 profiteert de derde én volgende persoon die je tegelijkertijd aanmeldt van 25% korting. Zij betalen € 296,25 excl. BTW. De korting wordt automatisch berekend vanaf de derde persoon die je tegelijkertijd aanmeldt. Aanmelden doe je hier.

Inspiratie over recruitment tech

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie.

Eerste line-up bekend

Het Recruitment Tech Event wordt geopend door Hung Lee (RecruiterBrainfood.com en Workshape.io). In een interview on stage met dagvoorzitter Heleen Stoevelaar deelt Koos Wurzer, Global Employer Branding and Candidate Experience Manager bij Danone, hoe zij technologie inzetten om de doelstellingen te behalen. Prof. ir. Deborah Nas (TU Delft) sluit het event af met een inspirerende keynote over de technologie die de recruitmentwereld gaat veranderen. Deelnemers stellen verder hun eigen breakout-programma samen waarbij er keuze is uit sessies van onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, NN Group, Olympia en VNOM. De komende weken wordt het programma verder ingevuld.

Meld je aan

Ga voor meer informatie, het programma zover bekend, de groepskorting en om je aan te melden naar de event site.

In onderstaande video vertelt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je meer over het programma:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER