Flipbase werd op 22 oktober verrast met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie Best tooling. In deze video zie je hoe juryvoorzitter Marieke van Heek Flipbase verraste, wat de tool inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie Best tooling moet winnen.

De tooling van Flipbase

Authentieke en persoonlijke video content die de kandidaten verleidt om te solliciteren. Lees hier alles over de tool van Flipbase die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Stem op Flipbase

Vind je dat Flipbase de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling moet winnen op 22 november? Breng dan tot en met 8 november jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Flipbase:

Stem en win!

Van dinsdag 23 tot en met donderdag 8 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via deze pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2018 of 2019. De Recruitment Tech Awards worden ook voor het vierde jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2018

Het Recruitment Tech Event informeert en inspireert over recruitmenttechnologie waar je in 2018 niet omheen kunt. Met 3 inspirerende keynotes (Deborah Nas, Hung Lee en Koos Wurzer), 18 verdiepende breakouts (onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, Personato, Securitas en Yacht), innovatieve demo’s en… de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2018. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Recruitment Tech Event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER