Nieuwe API-koppeling Validata met Hireserve ATS-recruitmentsoftware
Foto: Pand van Validata.

Validata is vanaf 8 oktober 2018 de nieuwe naam van Validata Group en haar labels CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK. Het softwarebedrijf begon in 2009 onder de naam CV-OK en is in de loop der jaren ook huurders voor de woningmarkt en vrijwilligers bij sportverenigingen gaan screenen.

Vraag naar verificatie persoonsgegevens stijgt

Het snelgroeiende softwarebedrijf, dat organisaties als ABN Amro, Holland Casino, Radboud UMC, NVM en Netflix tot haar vaste klanten rekent, ontwikkelt zich steeds meer als specialist in het online verifiëren van persoonsgebonden data. Dit gaat verder dan alleen de arbeids- of woningmarkt, stelt oprichter en CEO Harm Voogt: ‘We zien dat de behoefte naar een goede oplossing voor een snelle verificatie van persoonsgegevens sterk blijft toenemen. De processoftware die wij al jaren doorontwikkelen is hier uitermate geschikt voor, of het nu een sollicitant of een aanvrager van een nieuwe hypotheek is. Het proces is hetzelfde.’ Nieuwe naam en logo Validata

It’s all in the name

‘De merknaam Validata zegt in feite al wat wij doen, daar zijn geen labels meer voor nodig. De communicatie wordt op deze manier een stuk eenvoudiger, zowel voor ons als voor onze opdrachtgevers. Bovendien is het een naam die internationaal ook beter ligt’ vertelt Voogt, waarmee het duidelijk is waar de ambities van het bedrijf liggen. De markt in Nederland is nog volop in ontwikkeling en tegelijkertijd bedient Validata steeds vaker multinationals die operaties hebben in verschillende landen. De groei van Validata, die boven de 30% per jaar ligt en winstgevend is, zal zich voorlopig blijven doorzetten.

Monthly

De nieuwe naam Validata werd 26 september onthuld in de maandelijkse Recruitment Tech Monthly waarin Martijn Hemminga in gesprek ging met Harm Voogt over employee screening.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER