Rebranding voor Minescape: RecruitNow 'nieuwe aanvalskreet voor bedrijven die willen groeien'

Minescape heeft haar naam veranderd in RecruitNow. De organisatie, die zich richt op het online recruitment-proces, lanceert ook een hernieuwde focus op de markt.

Reputatie

“Als Minescape hebben we een solide reputatie opgebouwd als expert in het online recruitmentproces”, zegt oprichter en CEO André Polderman. “Als RecruitNow willen wij de absolute urgentie van succesvolle recruitment klip en klaar maken. Er is voor ondernemers echt geen tijd te verliezen.”

Onvoorspelbaar

Het online recruitment-proces is voor bedrijven vaak wispelturig en ondoorzichtig, zo stelt de organisatie. Met onvoorspelbare resultaten die soms ook nog bitter tegenvallen. RecruitNow richt zich erop dat proces te versimpelen en voorspelbaar te maken. Volgens COO Paul Wilkens is het besef bij ondernemers nú hun werving aan te pakken het allerbelangrijkst. “Het gaat om mensen vinden op wie je kunt vertrouwen. Mensen die vooruitkijken en oplossingen zien. Mensen die hun schouders eronder zetten.”

Paul Wilkens was afgelopen juni te gast in Recruitment Tech Monthly, waar hij al vertelde over de rebranding van Minescape:

Over RecruitNow

RecruitNow zorgt voor overzicht, helderheid en effectiviteit bij werving. Voor klanten bouwt
RecruitNow betrouwbare oplossingen die op eenvoudige manier ondersteuning geven bij het complexe online recruitment-proces. Het bedrijf werd in 2003 opgericht als Minescape door André Polderman. Sindsdien groeide Minescape uit tot 50 medewerkers. In 2017 trad Paul Wilkens toe als COO. RecruitNow is gevestigd in Amersfoort.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER