Werk met het hele team samen in één tool voor hele recruitment en talent management proces en beheer de hele funnel van “Attract, Automate, Predict”. Lees over de recruitment tooling van Recruitee die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Recruitment tooling van Recruitee

Omschrijving van de tooling

Recruitee is een van de snelst groeiende talent management platforms van Europa. Omdat recruitment een kerncompetentie is geworden in veel organisaties, zien we dat recruitment vaker geïnternaliseerd wordt. Bedrijven willen hun recruitment data zelf bijhouden, analyseren en optimaliseren. Recruitee is ontwikkeld om te helpen met de automatisering van repetitieve taken en om relevante data te leveren voor continue optimalisatie. De hele funnel van talent aantrekken, automatiseren en voorspellen door middel van data, kan geregeld worden vanuit één platform en het hele team kan meewerken.

Het afgelopen jaar heeft Recruitee een aantal functies gelanceerd om bij te blijven bij huidige trends in Recruitment, en om klaar te zijn voor de toekomst. Zo is er een geavanceerde reporting module toegevoegd waarmee je alle relevante statistieken bij kunt houden, zoals bijvoorbeeld hoe lang kandidaten gemiddeld in een bepaalde fase zitten of vacatures gemiddeld open staan.

Met de nieuwe GDPR functies kunnen je er zeker van zijn dat je voldoet aan deze nieuwe wetgeving. Kandidaten kunnen een correctie of verwijdering van hun data aanvragen. Gebruikers van Recruitee kunnen een maximale tijd instellen voordat data verwijderd of geanonimiseerd wordt. Hierdoor kan de data nog steeds gebruikt worden voor analyse.

Dit jaar is ook een nieuwe feature gelanceerd waarmee je video-antwoorden kunt implementeren in het sollicitatieformulier. Daarnaast is onder andere een Zapier integratie, een nieuwe kandidaat-evaluatie functie, een intern mailbox systeem en een nieuwe afsprakenplanner gelanceerd.

Om bij te blijven met de huidige vraag naar nieuwe functies in het product, staan er nog veel meer dingen op de planning en wordt er geluisterd naar de vraag van onze klanten. De volgende link is een overzicht van alle gelanceerde features van de afgelopen tijd, en onder de andere tabbladen kun je zien wat al in de beta fase zit en wat nog op de planning staat. recruit.ee/launch

Wat levert gebruik van de tooling op?

Door het gebruik van Recruitee bespaart de klant op de eerste plaats veel geld en tijd. Het systeem vat het hele recruitmentproces samen in één intuïtief platform, waardoor er een hoop frustratie bespaard wordt en je er zeker van kunt zijn dat je geen dingen over het hoofd ziet.
De kandidaat kan er ook gerust op zijn dat zijn sollicitatie in goede orde aangekomen is door de geautomatiseerde emails.
Met nieuwe video-antwoordmogelijkheid in het sollicitatieformulier kan de kandidaat makkelijk een goede indruk van zichzelf achterlaten. Afspraken plannen is voor beide partijen ook een stuk efficiënter, en zal zelfs nog efficienter worden met de nieuwe Scheduler feature die nu al in de beta-fase is.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Recruitee is sinds zijn lancering in 3 jaar tijd opgeklommen tot een van de grootste ATS-en in Europa. Het wordt gebruikt door veel grote namen en heeft hen al enorm geholpen met het automatiseren van hun recruitment om het beste talent te vinden. Door het toevoegen van nieuwe features gaat het platform steeds verder dan alleen een ATS, en worden steeds meer processen geautomatiseerd en gestroomlijnd.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER