Het flexplatform ontwikkeld op het meest krachtige systeem ter wereld: Salesforce. Eén integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment en payrolling. Lees over de recruitment tooling van Tigris die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2018.

Recruitment tooling van Tigris

Omschrijving van de tooling

Voor de uitzendbranche is veel losse tooling te vinden. Dit omdat het uitzendproces complex is. Door deze losse tooling, wordt dit proces (onnodig) nog complexer. Eén integraal platform voor jobmarketing, recruitment en payrolling – en de toevoeging van apps voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer – is de enige oplossing voor een optimale klantervaring. Tigris is het flexplatform dat dit gehele traject faciliteert. Dit volledig op Salesforce.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Door gebruik te maken van integrale software is het mogelijk om de opdrachtgevers en opdrachtnemers optimaal te faciliteren. Tigris vermindert het aantal onnodige werkzaamheden tijdens het gehele traject. Dit door:

  • Eenvoudig vacatureplaatsing;
  • Automatisch online zoeken naar nieuwe vacatures;
  • Kandidaten matchen met opdrachtgevers;
  • Realtime inzicht in het recruitmentproces;
  • Geen repeterende e-mails;
  • Eenvoudig aanmaken van plaatsingen en contracten en deze vervolgens digitaal ondertekenen;
  • Wekelijkse en vier wekelijkse verloning van werknemers. Dit inclusief ET-regeling, WAS-check en de mogelijkheid om digitaal uren in te voeren door medewerker, opdrachtgever of flexbureau;
  • Realtime inzicht in de omzet en marges dankzij de uitgebreide kostprijs samensteller;
  • Eenvoudig alle uren factureren met één druk op de knop.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Wij zijn momenteel de laatste gebruikerservaring aan het verwerken om onze verloningsmodule massaal aan te gaan bieden. Vanuit de markt horen wij dat de behoefte hieraan zeer groot is. Bekende leveranciers van recruitmentsoftware die ook op Salesforce actief zijn, staan te wachten tot Tigris dit aan gaat bieden zodat wij gezamenlijk klanten kunnen bedienen. Hierdoor is Tigris op dit moment het enige platform die het hele traject kan faciliteren en het proces van flexbureaus kan optimaliseren.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER