Hoe werft Nederland dit jaar? Doe mee met Stand van Werven 2019!

E-assessments zijn de populairste manier om kandidaten te selecteren. Dit blijkt uit een poll die gehouden werd onder de bezoekers van recruitmenttech.nl.

Poll

De afgelopen weken konden de bezoekers van Recruitment Tech stemmen op de poll waarin werd gevraagd welke tooling hen het meest helpt bij de selectie van kandidaten. Hieruit bleek dat E-assessment/test de populairste tooling is.

Gepaste afstand

Met ruim 55% van de stemmen bleek deze tooling uiterst populair onder de bezoekers. Op gepaste afstand staat videoselectie met 21%, daarna ‘Anders’ met 12% van de stemmen. Gamification (7%) en Culture fit test (5%) sluiten de rij.

Poll: Welke tooling helpt jou het meest bij de selectie van kandidaten

 

 

 

 

 

 

 

 

Handig overzicht: Landscape

Benieuwd welke organisaties deze E-assessments aanbieden? Op The Dutch Recruitment Tech Landscape is een overzicht met ruim honderd Nederlandse aanbieders van verschillende recruitmenttechnologieën te vinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER