E-assessments veruit de populairste tooling om kandidaten te selecteren

E-assessments zijn de populairste manier om kandidaten te selecteren. Dit blijkt uit een poll die gehouden is onder de bezoekers van recruitmenttech.nl.

Poll

De bezoekers van Recruitment Tech konden stemmen op de poll waarin werd gevraagd welke tooling hen het meest helpt bij de selectie van kandidaten. Hieruit bleek dat de e-assessment de populairste tooling is.

Gepaste afstand

Met ruim 55% van de stemmen bleek deze tooling uiterst populair onder de bezoekers. Op gepaste afstand staat videoselectie met 21%, daarna ‘Anders’ met 12% van de stemmen. Gamification (7%) en Culture fit test (5%) sluiten de rij.

Poll: Welke tooling helpt jou het meest bij de selectie van kandidaten

 

 

 

 

 

 

 

 

Handig overzicht: Landscape

Benieuwd welke organisaties deze e-assessments aanbieden? Op The Benelux Recruitment Tech Landscape is een overzicht met ruim 150 Nederlandse en Belgische aanbieders van verschillende recruitmenttechnologieën te vinden.

Nieuwe poll: jouw investeringen in 2020

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER