De smartphone wordt ook binnen recruitment steeds belangrijker stelt Peter Woudenberg, Digital Marketing Manager bij RecruitNow. Tussen de dertig tot zestig procent van het verkeer op een recruitmentsite komt binnen via een mobiele telefoon.

Groot risico op afhaken

Op het gebied van mobile recruitment valt dus nog veel winst te pakken voor organisaties. “We zien dat veel organisaties nog weinig of zelfs geen aandacht besteden aan mobile recruitment binnen hun wervingsstrategie. De recruitmentsite wordt vaak primair opgezet voor desktop, dan is het risico erg groot dat de bezoeker afhaakt en geen actie onderneemt op de recruitmentsite”, vertelt Woudenberg. In onderstaande video behandelt hij tips om mobile recruitment mee te nemen binnen de wervingsstrategie.

Over Tech Topics

Tech Topics is een rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie. In de vorige aflevering stond Martijn Adema namens RecruitNow stil bij het inzetten van video in recruitment.

RecruitNow (voorheen Minescape)

Begin juli werd bekend dat de naam Minescape werd vervangen door RecruitNow. RecruitNow, partner van Recruitment Tech, levert diensten op het gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Hun expertise is online wervingscampagnes opzetten. Het brede aanbod bestaat uit het ontwikkelen van een ‘werken bij site’ tot het optimaliseren van de marketingcampagnes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER