Walvis Participaties investeert miljoenen in groei RecruitNow

Walvis Participaties doet een forse investering in RecruitNow. De snelgroeiende online recruitment specialist uit Amersfoort ontvangt miljoenen van het venture capital fonds.

Naamsverandering

Begin juli werd bekend dat de naam Minescape werd vervangen door RecruitNow. Deze naamsverandering past in de groeistrategie en de plannen tot internationale uitrol, zo laat de organisatie weten. Tot de klanten van RecruitNow behoren uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en corporates.

Explosieve groei

De miljoeneninjectie stelt RecruitNow in staat haar technologieën verder te ontwikkelen, de sales- en marketingactiviteiten op te schalen en het partnernetwerk uit te breiden. Andre Polderman, oprichter en CEO van RecruitNow, is dan ook erg content met de investering van Walvis. “Doordat het aantal vacatures landelijk explosief groeit, is het voor steeds meer bedrijven knokken om de juiste mensen te vinden. Onze klanten lukt dat wel en dankzij de miljoenen aan groeigeld kan dat nu nog sneller en effectiever”, aldus Polderman.

Mogelijkheden

Vincent Gravesteyn, Managing Director van Walvis Participaties, ziet veel mogelijkheden voor RecruitNow. “RecruitNow is koploper in online recruitment en maakt het online recruitmentproces simpel, voorspelbaar en bovenal resultaat gedreven. RecruitNow weet door middel van haar unieke technologie binnen korte tijd de meest geschikte kandidaten te werven voor haar klanten. Wij zien veel mogelijkheden en gaan meebouwen aan het groeiend succes.”

Over RecruitNow

RecruitNow zorgt voor overzicht, helderheid en effectiviteit bij werving. Voor klanten bouwt RecruitNow betrouwbare oplossingen die op eenvoudige manier ondersteuning geven bij het complexe online recruitment-proces. Het bedrijf werd in 2003 opgericht als Minescape door André Polderman. Sindsdien groeide Minescape uit tot 50 medewerkers. In 2017 trad Paul Wilkens toe als COO. Klanten van RecruitNow zijn onder andere Aethon, Boels, Consolid, Luba Uitzendbureau, Manpower, Randstad, Sandd, Securitas, Tempo-Team, Timing, Webhelp en YER.

Over Walvis

In 2012 werd Walvis opgericht door John A. Fentener van Vlissingen. Het snelgroeiende investeringsfonds richt zich voornamelijk op Nederlandse internettechnologie scale-ups met internationale ambities. Met een duidelijke focus op Commerce, Enterprise, FinTech, Health en Internet of Things, helpt Walvis Nederlandse internetbedrijven uit te groeien tot toekomstige wereldspelers. Eerder investeerde Walvis al in organisaties als bookchoice, Dynasource en speakap.

Paul Wilkens was afgelopen juni te gast in Recruitment Tech Monthly, waar hij vertelde over de rebranding van (op dat moment nog) Minescape (vanaf 27.17 minuten):

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER