Woensdagmiddag 20 juni vond alweer de zesde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats op Facebook. Host Martijn Hemminga ontving ditmaal Paul Wilkens van Minescape en sprak onder meer over de organisatie.

Paul Wilkens

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met de maandgast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In deze juni-aflevering was Paul Wilkens te gast. Hij is Chief Operations Officer (COO) bij Minescape en vertelde onder meer over de rebranding die de organisatie te wachten staat.

Live

Zeker weten dat je de volgende Recruitment Tech Monthly niet mist? En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van recruitment tech? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer de liveshow begint.

In juli vindt er geen Recruitment Tech Monthly plaats. De eerstvolgende aflevering is op 29 augustus om 16.00 uur!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER