Recruitment Tech Landscape: een blik op de aanbieders van cv-screening

Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. In deze serie werpt Recruitment Tech een blik op de organisaties uit de verschillende categorieën. In de vierde editie aandacht voor de aanbieders van cv-screening.

De leveranciers van cv-screening

Op de Landscape vinden we vier leveranciers op het gebied van cv-screening terug. CV-OK biedt als eerste de mogelijkheid om kandidaten en medewerkers volledig te screenen via een online portal. Screenen.com voorziet haar klanten van de nodige informatie over de integriteit van hun medewerkers. De verschillende oplossingen van DataChecker helpen om in het acceptatieproces de juiste beslissing te nemen. Ook met pescheck kan eenvoudig worden begonnen met het online screenen van personeel. In de Guide vind je een compleet overzicht van alle aanbieders.

In de eerste editie van de Landscape-serie namen we de aanbieders van recruitmentsites onder de loep. In de tweede editie stonden we stil bij de aanbieders van MultipostingE-Assessments, tests & predictive recruitment waren afgelopen week aan de beurt.

De Landscape

Het overzicht bestaat uit bijna 100 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor/vertegenwoordiging in Nederland. Net als met haar sites en events draagt ook The Dutch Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment in Nederland.Dutch Recruitment Tech Landscape 2018

Gratis aanmelden voor 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER