Carerix maakte midden april bekend dat het over werd genomen door het Franse PIXID. Arco Westbroek, Chief Product Owner bij Carerix, vertelt aan Recruitment Tech TV hoe de organisatie er nu voorstaat.

PIXID

PIXID is marktleider in Frankrijk op het gebied van oplossingen voor Workforce Management. Ondanks de overname bleef de Nederlandse marktleider van CRM- en ATS-systemen de naam Carerix dragen. “Het is een strategische samenwerking vanuit PIXID met Carerix”, zo legt Westbroek uit.

Meer mogelijkheden

“We zullen onze klanten gezamenlijk breder kunnen gaan bedienen”, gaat Westbroek verder. In onderstaande video legt hij uit wat Carerix, samen met PIXID, allemaal aan kan gaan bieden. “Het gaat meer mogelijkheden bieden voor Carerix en voor haar klanten.”

Drie stappen

Carerix gaat de komende jaren, vanuit de PIXID Group, drie stappen ondernemen. Hierbij wordt gericht op het aanbieden van een bundel, focus op de Benelux en het Verenigd Koninkijk én het aanbieden van ATS en CRM op de Franse markt. Westbroek legt in het interview deze stappen concreet uit.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER