Luc de Ridder van YER leidde tijdens TruAmsterdam 15 eind april een track over candidate en appliciation experience. In gesprek met Recruitment Tech TV staat hij onder meer stil bij de rol van tech.

Positieve ervaringen

De Ridder legt uit waarom candidate experience zo belangrijk is voor recruitment. “Mensen gaan hun positieve ervaringen tijdens het sollicitatieproces delen met anderen. Dit is erg belangrijk voor de betreffende organisaties in deze tijd.”

Rol van tech

De Ridder gaat ook in op de rol die recruitment technologie kan spelen in candidate experience. “We moeten meer gaan doen met het meten van candidate experience. Daar kan tech zeker een grote rol in spelen in de toekomst.” Hoe deze toekomst eruit ziet, vertelt hij in onderstaande video.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER