Tijdens Demo_Day 2018 werd bekend dat Knollenstein voortaan door het leven gaat als Recruitment Technologies. Willem-Paul Stuurman, CEO van de organisatie, vertelt meer over de ingrijpende naamsverandering.

Internationaal

Stuurman geeft in gesprek met Recruitment Tech TV aan dat er twee redenen waren om de naam te veranderen in Recruitment Technologies. “Knollenstein heeft ons als naam heel veel gebracht op deze markt. Mensen onthouden het, want het is toch een aparte naam. Internationaal kan je er echter niet makkelijk de markt mee op.”

Meer producten

“Ten tweede hebben mensen het altijd over het Knollenstein-systeem, waarmee ze het multiposten bedoelen. Maar ondertussen leveren we veel meer producten. Het is natuurlijk best een dingetje om je naam te veranderen. We hebben een hele goede naam in de markt, voornamelijk op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en een hoge servicegraad. Maar de internationalisatie en dat we meer producten aanbieden, maakt dat we wel moeten. Vandaar dat we die stap hebben gezet.”

In onderstaande video vertelt Stuurman meer over wat Recruitment Technologies precies doet, welke organisaties gebruik maken van hun diensten, wat er (naast de naam) verandert voor de klanten en de plannen voor de komende jaren.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER