OnRecruit won eind 2017 de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling. Chief Technology Officer Dirk Meeuws vertelt in gesprek met Recruitment Tech TV wat het winnen van de Award OnRecruit allemaal heeft gebracht.

Best tooling

OnRecruit won de award in de categorie Best tooling met hun online oplossing op het gebied van analytics, marketing en nurturing. Zodra een kandidaat solliciteert, koppelt OnRecruit dit met het recruitmentproces in het ATS / CRM, zodat ze de kandidaat tot in het ATS kunnen volgen. Zo weten ze voor welke vacatures je welk aantal sollicitaties nodig hebt voor een hire. Op basis van deze informatie en inzichten kan OnRecruit onder andere geautomatiseerd traffic inkopen voor vacatures zodat ze jouw fill rate verhogen en je time to hire verlagen.

Positieve reacties

Daarmee viel OnRecruit dus in de prijzen. “Het winnen van de Awards heeft ons team energie gegeven”, vertelt Meeuws in de video. “We hebben hard gewerkt om te komen waar we vorig jaar stonden en we hebben de energie van het winnen van de Awards gebruikt. We hebben ook extreem veel positieve reacties gekregen vanuit de markt, van klanten en van partners uit hetzelfde speelveld.”

Zelfvertrouwen

“We hebben vervolgens ons team uitgebreid. Het winnen van de Awards is een mooi startmoment geweest voor ons. Je krijgt er zelfvertrouwen van en je wordt jezelf ervan bewust dat je goed bezig bent, dat mensen uit de markt je zien. Bij de sollicitaties voor de uitbreiding van ons team wisten de sollicitanten ook dat we de prijs hadden gewonnen”, aldus Meeuws. In de video vertelt hij hoe het nu met OnRecruit gaat en hoe de toekomst van de organisatie eruit zal zien.

Inzenden voor de 2018-Awards

Het is vanaf 13 augustus 2018 mogelijk om jouw innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie in te sturen voor de Recruitment Tech Awards! De periode om in te zenden loopt tot en met 10 september 2018. Ook de publieksjury krijgt een stem. De complete planning voor de Awards is hieronder te vinden.

Planning 2018

13 augustus : Start inzenden
10 september : Einde inzenden
17 september : Voorselectie bekend
01 oktober : Presentaties aan vakjury
22 oktober : Nominaties bekend
23 oktober : Start publieksjury
8 november : Einde publieksjury
22 november : Presentaties nominaties
22 november : Uitreiking

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina. Meer informatie over het Recruitment Tech Event vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER