Hung Lee, CEO van Workshape.io én keynote speaker tijdens het Recruitment Tech Event 2018, vertelde tijdens Unleash 2018 onder andere over zijn komst naar Utrecht op 22 november.

Chatbots voorbij implementatiefase

Tijdens Unleash 2018 in Londen sprak Lee tegenover de camera van Recruitment Tech over het event en zijn keynote tijdens het Recruitment Tech Event. Verder valt hem de opkomst van chatbots op. “Dit is het jaar van de chatbots. Dit jaar zullen de chatbots voorbij de eerste implementatiefase komen. Je ziet dat er steeds betere cases komen, kijk maar naar de vele start-ups hier op Unleash die met chatbots werken.”

Keynote Recruitment Tech Event 2018

“Ik heb nog geen verhaal in mijn hoofd. Ik houd er namelijk niet van om een standaard praatje te houden. Ik ga me eerst verdiepen in de Nederlandse markt, deze is namelijk erg geavanceerd”, vertelde hij eind maart in Londen. “Op Unleash zijn er ook veel Nederlandse startups, dus daar wil ik me in verdiepen. Hoe gaat het in Nederland in zijn werk en wat zijn de uitdagingen daar? Het wordt hoe dan ook een interessante talk die ik zal gaan delen met het publiek”, aldus Lee.

WorkShape.io en Recruiting Brainfood

Hung Lee loopt al meer dan 15 jaar rond in het recruitmentvakgebied als bureaurecruiter, recruitment manager, internal Head of Talent, recruitment trainer en strategisch adviseur van startups in de tech scene van London. In 2014 begon hij samen met twee vrienden aan het bouwen van Workshape.io, een matching service voor tech talent. Daarnaast cureert Lee het recruitment tech nieuws vanuit de hele wereld in zijn wekelijkse nieuwsbrief Recruiting Brainfood.

Profiteer van €100,- very early bird korting

Naarmate de datum van het Recruitment Tech Event 2018 nadert, gaat de prijs van een ticket omhoog. Wanneer je je aanmeldt vóór 1 augustus 2018, profiteer je van € 100,- very early bird korting. Weet je nu al dat je er 22 november bij wilt zijn, schrijf je dan nu alvast in!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER