Persoonlijke verhalen van medewerkers die bijdragen aan de candidate experience. PathMotion ontwikkelde een tool waarmee geïnteresseerde kandidaten in contact komen met huidige werknemers. Co-founder Alon Laniado vertelde hier tijdens Unleash 2018 in Londen over.

Persoonlijk

“PathMotion is, eenvoudig gezegd, een discussieplatform”, legt Laniado uit in gesprek met Recruitment Tech TV. “Kandidaten die geïnteresseerd zijn in een organisatie kunnen in direct komen met werknemers van die organisatie en persoonlijke vragen stellen, zoals vragen over carrièreprogressie, gender-problemen en andere zaken.”

Laatste zetje

Het grote voordeel hiervan is dat deze tool mensen die al belangstelling hebben getoond, net het laatste zetje kan geven om daadwerkelijk te solliciteren. Dit omdat de candidate experience hierdoor een boost zou krijgen. “Het is logica omdat de werknemers als geen ander antwoord kunnen geven op de vragen van kandidaten, maar deze informatie vaak niet te vinden is op de website.” In bovenstaande video vertelt Laniado meer over de tool.

UNLEASH London 2018

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld. Op 23 en 24 oktober 2018 vindt dit event in Amsterdam plaats. Het hele interview is hierboven te bekijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER