Demo_Day Tech talk: 5 tools die je als sourcer niet mag missen

Op donderdag 7 juni 2018 vindt Demo_Day 2018 plaats, het event om jouw recruitment te boosten. Eén van de tech talk-sprekers tijdens die dag is Sandor Lokenberg, Senior Talent Acquisition Specialist bij Cariero.

Nieuwe recruiten

Lokenberg zal een tech talk leiden over het nieuwe recruiten. “Ik laat de bezoekers kennis maken met vijf tools die je vaak op meerdere manieren in kunt zetten. Ook sta ik stil bij hoe je je intake sneller en beter plaats kan laten vinden. Tot slot laat ik zien hoe je sneller de juiste kandidaten vindt voor jouw vacature. Dit laat ik zien in tien minuten.” Tijdens het event zal hij de bezoekers van alle informatie over het nieuwe recruiten voorzien.

Over Cariero

Cariero verbindt mensen met elkaar. Dit doen zij met behulp van de techniek van vandaag. Cariero levert sourcing recruitment en traint mensen in het sneller en beter vinden van de juiste kandidaten.

Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan op 7 juni naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER