Anna Ott, Head of Startup Ecosystem bij Unleash 2018, was tijdens het event in Londen afgelopen maart verantwoordelijk voor de Startup Award. Tegenover Recruitment Tech TV vertelt ze meer over onder andere de prijs en het event.

Ontgroeien

Op Unleash was er voor startups ook weer een aparte plek te vinden, de zogenaamde ‘startup zone’. Volgens Ott legt dit geen windeieren. “Dit systeem bestaat pas een paar jaar, Unleash al een stuk langer. Maar we hebben al zo’n tweehonderd startups ontvangen. Ik heb even geteld en ik kwam uit op 25% die deze startup-zone al ontgroeid is en nu tussen de grote namen verderop staat. Dat is ons doel. Om ze te helpen van HR-Tech startups richting de grown ups te gaan.” In het bovenstaande interview vertelt Ott meer over Unleash, de startups en de toekomstige edities.

Winnaar

Tijdens Unleash, voorheen HR Tech World, koos de jury uit zes finalisten. RoboRecruiter maakte veel indruk op deze jury vanwege de werking van de bot. RoboRecruiter maakt gebruik van berichtenautomatisering via een chatbotplatform waarmee recruiters flink wat tijd kunnen besparen op de alledaagse aspecten van het wervingsproces. CEO Chris Collins vertelde aan Recruitment Tech TV eerder al meer over RoboRecruiter en het winnen van de Award.

Over UNLEASH

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Het hele interview is hierboven te bekijken. De komende weken worden er nog meer interviews van Unleash 2018 geplaatst.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER