Carerix en Ratecard bundelen krachten

Carerix en Ratecard hebben hun krachten gebundeld wat betreft feedback en reputatiemanagement. Ratecard is inmiddels binnen het Carerix-platform geïntegreerd.

Carerix

Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, introduceert reputatiemanagement en realtime feedback via SMS en e-mail dankzij de samenwerking met Ratecard. Overigens zijn beide organisaties aanwezig op Demo_Day 2018, dat door Recruitment Tech wordt georganiseerd.

Verzamelen

Nu Ratecard binnen het Carerix-platform is geïntegreerd kunnen Carerix-klanten binnen enkele klikken in ieder stadium van hun recruitment- en/of staffingproces realtime feedback verzamelen op de automatische piloot. Carerix-klanten kunnen bovendien hun reputatie managen door zelf te kiezen om deze feedback intern te houden of te publiceren in de vorm van een referentie via zoekmachines en sociale media.

Optimaliseren

Ratecard is een snelgroeiend bedrijf dat in oktober 2016 is opgericht door Robbie Sakkers (1989) en Jeroen Sakkers (1987). De broers zijn al meer dan tien jaar samen actief als ondernemer. Robbie Sakkers, CEO van Ratecard: “Het is onze missie om bedrijven te helpen iedere dag hun prestaties te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat feedback dé manier is om dat te doen.”

Verbeteren

“Wij zijn erop gericht om maximale conversie te behalen van uitvraag tot feedback, zonder continu tijd te hoeven besteden aan het opzetten en onderhouden van de tool”, gaat Sakkers verder. “Wij zijn zeer verheugd met de realtime integratie van Ratecard binnen het Carerix-platform. Dit zorgt ervoor dat het voor onze gezamenlijke klanten nóg minder tijd kost om feedback te verzamelen en iedere dag een klein beetje te verbeteren.”

Complexer

Reinald Snik, CEO van Carerix: “De werving- en selectieketen wordt steeds complexer en veeleisender, en de snelheid neemt toe. Dit betekent dat de uitgangspunten van vandaag niet per definitie morgen weer gelden. Signalen van klanten, kandidaten en ook eigen medewerkers moeten gezien worden als indicatoren om te valideren of de organisatie nog on track is.”

Feedback

“Het belang van feedback is daarmee ontzettend groot. Wij zijn dan ook blij om Ratecard als realtime integratie te mogen verwelkomen binnen het Carerix-platform. De mogelijkheid om feedback in de vorm van referenties te publiceren is ideaal, omdat je hiermee jouw reputatie bouwt, meer bezoekers trekt en de conversie verbetert. Dankzij de realtime integratie van Ratecard binnen ons platform zal het vertrouwen van alle belanghebbenden stijgen en de discussie verschuiven van prijs naar kwaliteit”, aldus Snik.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER