Bjorn Veenstra (CompanyMatch) te gast in live-show Recruitment Tech Monthly

Woensdag 21 februari vindt de tweede live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma, live te volgen via Facebook, ontvangt gastheer Martijn Hemminga iedere maand een prominente gast uit de recruitmentwereld.

Gast: Bjorn Veenstra

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een gast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In de februari-aflevering is Bjorn Veenstra, CEO van CompanyMatch, te gast. Deze organisatie identificeert en karakteriseert werkgevers op basis van de bedrijfscultuur. Aan de hand hiervan kan de kandidaat of sollicitant zien bij welke organisatie hij het beste zou passen.

Facebook Live

De live-uitzending is woensdag 21 februari vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Januari: René Bolier

In de eerste uitzending van dit kersverse programma was René Bolier, CEO van OnRecruit, te gast. Deze aflevering is in onderstaande video terug te kijken!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER